18. nov. 2014

Ovnsbakt torsk med pesto, bacon og fløtesaus

3 - 4 stykker torskefilet
2 gulrøtter i skiver
6- 7 små tomater delt i to
1 pk bacon i biter
3- 4 ts pesto
1- 2 ts persille
2- 3 sjalottløk i biter
1/2 rød paprika i biter
1/4 purreløk i skiver
1 liten pakke fløte
2- 3 dl couscous
salat som tilbehør
maldonsalt
 Kok gulrøttene i lettsaltet vann i noen minutter. Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. 
Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over.
Hell til slutt over fløten.
 Strø litt maldonsalt over det hele før du lar det gratineres i oven på 200 grader i 15- 20 minutter.
Lag couscous som anvist på pakken.
Her serverte jeg fisk og grønnsaker sammen med noen blader salat, fløtesaus og urtebaguetter.
Kjempegodt! Og se på de fine fargene:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar