7. aug. 2014

Éclairs med vaniljekrem og sjokolade

100 g smør
2 1/2 dl vann
150 g hvetemel
4 egg

Fyll med vaniljekrem og topp med smeltet sjokolade
Ha vann og smør i en kjele, sett varmen på fullt og la det hele få et oppkok.
Ta kjelen vekk fra platen, og tilsett melet. Rør dette raskt sammen, og ha til slutt i eggene, ett og ett om gangen. Husk å rør godt mellom hvert egg.
Da er røren helt perfekt, og klar for å sprøytes ut på bakepapir på bakeplaten.

Prøvde litt forskjellige former :)
Ha litt avstand imellom, disse vokser i ovnen. Stekes på 220 grader i 20 minutter.
Når de var avkjølte, sprøytet jeg inn vaniljekrem fra toppen av hver vannbakkels.
Toppet til slutt med deilig smeltet sjokolade.
Men vær forsiktig, disse kan man nemlig bli avhengige av!
Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar