11. juli 2014

Oreodessert

2 eggehviter
100 g sukker
150 g mørk sjokolade
2 eggeplommer
2 1/2 dl fløte

Ostekrem
1 pk Philadelphia Naturell
250 g melis
1 dl stivpisket kremfløte

1- 2 pk Oreokjeks
Lag sjokolademousse: Smelt sjokoladen over vannbad. Pisk eggehviter og sukker til marengs.
Visp fløten til stiv krem. Visp lett eggeplommene sammen, og tilsett dem i den smeltede sjokoladen.
Vend inn marengsen i sjokoladen, og rør inn kremen til slutt.
Lag ostekrem: Visp Philadelphia og melis sammen til en jevn masse, vend til slutt inn stivpisket kremfløte.
Da er det bare å begynne å fordele lag på lag i dessertglass eller skåler. 
Knuste Oreokjeks i bunnen, sjokolademousse, mer knuste kjeks, ostemasse, knuste kjeks, sjokolademousse til slutt på toppen. Settes i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.
Jeg pyntet også med en liten rose av kremfløte på toppen.


Og sånn for å toppe det hele bittelitt mer, måtte jeg strø på litt knuste 
nonstop og helle litt sjokoladesaus på toppen ;)
aaaah, just the way I love it!
Dette var vel fristende kan jeg tenke meg?! Himmelsk godt er det ihvertfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar