(4 små calzoner)
Pizzadeig
25 g gjær
2 dl lunkent vann
2 ss olje
1 ts salt
ca 300 g hvetemel
Fyll
2 kyllingfileter i biter
salt og pepper
1 bunt hakket vårløk
1 liten boks mais
2 ss pesto
1/2 finhakket gul løk
ost
små plommetomater
1 sammenpisket egg
Start med å blande sammen alle ingrediensene til pizzadeig, bland godt sammen
og sett til heving i ca en halvtime. I mellomtiden lager du fyllet: Stek kyllingen sammen med løk, tilsett krydder og pesto. Ha i mais og vårløk mot slutten av steketiden.
Bak ut fire rektangler av pizzadeigen, smør på ketchup eller annen pizzasaus.
Legg på fyllet på halvparten av deigen og topp det hele med ost.
Brett over andre halvparten og "lim" sammen med egg.
Bruk en gaffel for å klemme kantene så den sitter godt sammen.
Pensle med egg på toppen
Stek Calzonene i ca 20 minutter på 200 grader, til de får litt farge på toppen.
Håper det smaker! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar