ca 500 g torskefilet uten skinn og bein
3-4 poteter i skiver
4- 5 sjalottløk delt i to eller fire
3 gulrøtter delt i strimler
en bunt snittet vårløk
rød paprika delt i store biter
salt og pepper
god olivenolje
ca 3 ss pesto
byggris som tilbehør
Legg utover grønnsaker og fisk på stekebrett, dryss over salt, pepper og olje.
Ha på godt med pesto på toppen av fisken
Dette kan du enten pakke inn i aluminiumsfolie og ha på utegrillen, eller legge rett på stekebrett og grille i ovnen på 230- 240 grader i ca 20 minutter.
Maten er ferdig når den har fått litt farge, da er den perfekt syns jeg.
Serverte her med byggris og bearnaisesaus til :)
Ojoj, dette så godt ut. Må prøves!
SvarSlettJa, dette var kjempegodt! Kos deg masse med herlig mat, Tina <3
Slett