18. apr. 2014

Pizza med biff og bearnaisesaus

Her finner du også oppskriften på både pizzabunn, tomatsaus og bearnaisesaus laget fra bunnen av, men du kan jo selvfølgelig kjøpe ferdig ;)
3 dl lunkent vann
1/2 pk tørrgjær
2 ss olje 1/2 ts salt
ca 500 g mel (gjerne en blanding av fint og grovt)

Pizzafyll
ca 500 g strimlet biff
1/2 squash i skiver
1 boks plommetomater delt i to
1 gul paprika
1 rød paprika
1 gul løk i skiver
1/2 potte fersk oregano
ruccola salat

1/2 sl hvitvinseddik
3 hakkede sjalottløk
1 laurbærblad
8 hele pepperkorn
1/4 ts tørket estragon
4 eggeplommer
250 g romtemperert smør i biter
Start med pizzabunnen i god tid, siden den skal heves.
Lag tomatsausen ferdig og brun biffstrimler i smør og olje og legg dem til side.
Bak ut pizzabunnen, legg på tomatsaus, biff, løk, grønnsaker og ost.
 Topp det hele med oregano. Stek pizzaen på 225 grader i ca 15 minutter, 
til osten er smeltet og bunnen har fått farge.
 Lag bearnaisesaus og hell det over ved servering til de som ønsker det.
Åh, yumminess! <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar