6. jan. 2014

Konfekt med chilimousse og sjokoladesaus

Fikk faktisk igjen litt rester fra når jeg lagde sjokolademousse med chili.
Dermed ble det plutselig konfekt med chilimousse og sjokoladesaus til kvelds for mor  ;)
Sjokolademousse med chili
200 g mørk sjokolade
3 dl kremfløte
1 egg
1 eggeplomme
1 dl sukkerlake
1 ts finhakket chili uten frø
1/4 ts kajennepepper

Mørk, temperert sjokolade til trekk (jeg bruker overtrekksjokolade fra Cacas.no)
En liten teskje sjokoladesaus til hver konfekt.
Lag trekk av sjokolade ved å smelte den, helle i formene og deretter helle ut overflødig sjokolade, så det bare er kantene som er dekt. La trekket stivne helt i kjøleskapet før du fyller dem.
Hell i litt sjokoladesaus først, før du fyller på med sjokolademousse.
Moussen bør lages noen timer i forveien, så den rekker å stivne.

Fremgangsmåte for å lage den, finner du her

Til slutt dekker du toppen av formene med et tynt lag sjokolade. Dette vil bli bunnen på konfektene.
Her pyntet jeg bare med litt melis før servering.
Nammm :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar