(4 porsjoner)
8 skiver brød
2 ss smør
1 løk i skiver
1 ts sukker
1/2 ts eddik
hvitost
1 pk stekt bacon i skiver
1 pære i skiver uten skall
2 ts dijon sennep
Først smelter du smør i en stekepanne på lav temperatur. Ha i løk, sukker og eddik og la dette karamelliseres under omrøring. Dette tar ca 30 minutter. Avkjøl løken og stek baconet.
Legg på brød i denne rekkefølgen. Dijon sennep, ost, pære i skiver, løk, bacon og ost på toppen igjen.
Legg på en skive brød øverst, og smør på et lag med smør på toppen.
Snu hele smørbrødet forsiktig og ha på litt smør på den siden også.
Legg i stekepannen og stek til brødet har fått en gylden farge og osten er smeltet.
Du kan også bruke toast-/ sandwichjern.
Dette var ostesmørbrødet sitt det, nam nam!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar