3. okt. 2012

Karamelliserte plommer

8- 12 plommer delt i to (fjern steinen)
80 g sukker
2 ss smør
2 ss honning
revet skall og saften av 1 sitron
1/2 ts tørket rosmarin eller 4 små kvaster fersk rosmarin
Vaniljeis som tilbehør
 Smelt smør i stekepanna, tilsett sukker, honning, sitron og rosmarin. 
La det koke i stekepanna til det blir en sirup
 Legg så plommene i stekepanna og la de ligge der mens det småkoker i sirupen
 Stekes på begge sider
 Når plommene er myke, er de ferdige. La dem hvile litt før servering så de blir litt avkjølt
Serveres med vaniljeis
Deilig dessert!

1 kommentar:

  1. Hei! Du har vunnet goodiebag i Matbloggsentralens ostekakeutfordring. Kan du sende meg postadressen din til matbloggsentralen@gmail.com?

    SvarSlett