4. okt. 2012

Frokostblanding med tranebær og blåbær

Havregryn som dekker et stekebrett
1 dl linfrø
1 dl solsikkekjerner
2 ss hakkede mandler
1 dl gresskarkjerner
2-3 ss honning
1 dl vann
ønsket mengde tranebær
ønsket mengde blåbær
evt. andre tørkede frukter du vil ha
 Dekk et stekebrett med bakepapir og strø på havregryn.
Strø på resten av ingrediensene i et jevnt lager, unntatt bær og frukt som tilsettes mot slutten av steketiden.
Hell på honning og vann

 Stek ved 150 grader i ca en time. Rør jevnlig i blandingen under steking.
Avkjøl blandingen og oppbevar den i tett boks
Frisk frukt, yoghurt eller melk tilsettes ved servering.
Ved å lage frokostblandingen selv, har du full kontroll på innhold av sukker o.l
Også smaker det jo så mye bedre enn ferdigblanding :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar