23. sep. 2012

Indisk Pasanda med biff

400 g ytrefilet
2 ss olivenolje
1 finhakket tomat
3 dl hønsebuljong
3 ss creme fraiche (kan sløyfes)
2 ss koriander
1 ss spisskummen
1 ts gurkemeie
1/2 ts pepper
1 ts kajennepepper
2 ts revet ingefær
1 finhakket rødløk
2 fedd finhakket hvitløk
1 neve cashew nøtter
 Bland rødløk, hvitløk, koriander, spisskummen, gurkemeie, pepper, kajennepepper og ingefær i en bolle.
La den stå en stund.
 Fres kjøttet i olje i en kjele. Tilsett krydder/ løk blandingen og fres dette sammen i ca ett minutt.
Tilsett så den utblandede buljongen og evt. creme fraiche. Smak til med salt.
Ha i cashew nøtter mot slutten av koketiden
Server med f eks naan brød, ris og raita.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar