1. feb. 2012

Biffsmørbrød

Dette var bare helt genialt. Rett og slett!
4 biffer
4 lange, tykke skiver (f eks Focaccia)
1 ss revet parmesan
4 ss stekt løk/ brunet løk
litt salat
litt vinaigrette eller sitronsaft blandet med olivenolje, salt og pepper
agurk og tomat i terninger

Brødet pensles på hver side med olivenolje og 
grilles på begge sider til det får en fin farge (går helt fint å grille i ovnen)

Stek biffen ca 2 minutter på hver side (krydres med salt og pepper)
La den hvile i 5 minutter før du senere skjærer den i skiver.
 Bland majones og parmesan
 Smør på parmesanmajones på de grillede skivene
   Legg på agurk, tomat og salat som er vendt i litt vinaigrette/ sitronsaft
Ha tilslutt på biff og løk
Revet parmesan kan strøs over dette til slutt om man vil.
Dette smakte helt fantastisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar