500 g oksekjøtt i mindre biter
1 gul løk i skiver
olje til steking
ønsket antall torillalefser eller pitabrød
Marinade
2 dl gresk yoghurt
saften av 1/2 sitron
2 fedd finhakket hvitløk
1/2 ts kanel
1/2 ts nellik
1 ts korianderfrø
1 ts spisskummen
1/2 ts pepper
1/2 ts kardemomme
1 ts salt
Dressing
2 dl rømme
1 fedd finhakket hvitløk
salt og pepper
en klype sukker
Bland sammen alt som skal være i marinaden.
Tilsett kjøttet og bland det godt inn i marinaden. La det ligger å godgjøre seg i minst en time,
helst natten over.
Start med å frese løken litt kjapt i stekepannen med olje, ha i kjøttet med marinade.
Stek på høy varme i 3- 4 minutter under stadig omrøring.
Bland sammen dressingen mens kjøtt, marinade og løk koser seg i stekepannen.
Fyll lefser eller pitabrød med kjøtt og grønnsaker du ønsker.
Topp det hele med den gode dressingen.
Dette var så godt!
Topp det hele med den gode dressingen.
Dette var så godt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar