225 g smør
600 g sukker (!)
7 egg
4 ts vaniljesukker
400 g glutenfri fin kakemiks
1/4 ts bakepulver
1/4 ts natron
250 g rømme
Pisk smør og sukker til det blir en lys og luftig røre. Pisk så inn egg, ett og ett om gangen.
Tilsett resten av ingrediensene og rør godt sammen.
Denne røren passer godt til en form på 28 cm, og den steker du på 165 grader i 70 minutter.
Legg over bakepapir på slutten av steketiden på toppen av kaken, så ikke den blir brent.
Avkjøl kaken etter steking.
Egner seg godt for å deles i tre lag, og denne kaken kan fryses.
600 g sukker (!)
7 egg
4 ts vaniljesukker
400 g glutenfri fin kakemiks
1/4 ts bakepulver
1/4 ts natron
250 g rømme
Pisk smør og sukker til det blir en lys og luftig røre. Pisk så inn egg, ett og ett om gangen.
Tilsett resten av ingrediensene og rør godt sammen.
Denne røren passer godt til en form på 28 cm, og den steker du på 165 grader i 70 minutter.
Legg over bakepapir på slutten av steketiden på toppen av kaken, så ikke den blir brent.
Avkjøl kaken etter steking.
Egner seg godt for å deles i tre lag, og denne kaken kan fryses.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar