18. feb. 2014

Scampi Saganaki med spinat

ca 20 scampi
1 boks hermetiske tomater
1 liten grønn paprika i strimler
1 liten rød paprika i strimler
1 liten finhakket løk
1- 2 fedd finhakket hvitløk
1/2 rødløk i tynne strimler
2 hakket vårløk
1/2 finhakket rød chili uten frø
150 g fetaost
1 neve frisk spinat
salt og pepper
fersk oregano eller basilikum
olivenolje
Stek først scampi sammen med smør og hvitløk. Sett dem til side.
Fres grønnsakene i olje på stekepannen. 
Tilsett tomatene og spinat sammen med fetaost. 
Smak til med krydder og la dette stå å småkoke i noen få minutter før du tilsetter scampi.
Server med ris til om du ønsker det. (Jeg brukte villris)
Yummiii! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar