3 dl lunkent vann
1/2 pk gjær
2 ss olje
1/2 ts salt
ca 500 g mel (Bland gjerne litt grovt og fint)
Fyll
2 dl creme fraiche blandet med 2 ss pesto
3 stekte kyllingfileter i biter
gurkemeie
salt og pepper
5- 6 store tomater i skiver
3- 4 ferske mozzarellaost i skiver
en bunt vårløk
2 pk bacon
pizzakrydder eller f. eks oregano
Pizzadeigen blandes og settes til heving i ca 30 minutter.
Bak den ut på bakepapir på stekeplate, og begynn å legg på fyllet.
Bak den ut på bakepapir på stekeplate, og begynn å legg på fyllet.
Smør på blanding av creme fraiche og pesto, legg på den ferdigstekte kyllingen som er krydret med gurkemeie, salt og pepper. Fortsett og legg på annenhver tomat og mozzarella. Topp med vårløk og bacon.
Strø på godt med krydder og stek på 225 grader i 25- 30 minutter
Strø på godt med krydder og stek på 225 grader i 25- 30 minutter
Som topping brukte jeg avokado og rømme.
Nydelig :)
Nydelig :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar