(ca 4 porsjoner)
4 kyllingfileter i biter
1 dl yoghurt naturell
2 ts gurkemeie
2 ts karri
litt salt og nykvernet pepper (jeg bruker five peppers)
smør og olje til steking
Tomat- og løksalat
1 rødløk i skiver
1 beger cherrytomater delt i to (eller vanlige tomater)
1 dl hakket persille
1 ss rapsolje
2 ss sitronsaft
1/ 2 ts salt
litt kvernet pepper
Bland sammen yoghurt, gurkemeie, karri, salt og pepper. Legg biter av kylling sammen med marinaden og bland alt godt sammen. La det ligge i noen timer i kjøleskapet.
Kyllingen stekes godt i smør og olje i stekepanna sammen med yoghurten,
til bitene har fått fin farge og er gjennomstekte.
Bland sammen alle ingrediensene til tomat og løksalaten og la det stå kaldt frem til servering.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Server retten med ris og en skje yoghurt på toppen.
Kjempegodt var dette!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar