8 skiver serranoskinke
8 ss kremost naturell (Jeg brukte Snøfrisk)
50 g ristede pinjekjerner (ristes i tørr stekepanne)
Ruccola
Honning blandet med noen dråper sitronsaft
Legg serranoskiver utover og bre på et lag kremost.
Legg på ruccola, strø over med pinjekjerner og honning.
Rull sammen skinken med innhold og skjær opp i passende biter.
Gode smaker som passer perfekt på tapasbordet!
8 ss kremost naturell (Jeg brukte Snøfrisk)
50 g ristede pinjekjerner (ristes i tørr stekepanne)
Ruccola
Honning blandet med noen dråper sitronsaft
Legg serranoskiver utover og bre på et lag kremost.
Legg på ruccola, strø over med pinjekjerner og honning.
Rull sammen skinken med innhold og skjær opp i passende biter.
Gode smaker som passer perfekt på tapasbordet!
:) Fin tapasmat
SvarSlett