3 poteter i tynne skiver
1 pk cherrytomater i skiver
1 bunt snittet vårløk
1/2 squash i skiver
1 fedd finhakket hvitløk
1 fedd finhakket hvitløk
saften av 1/2 sitron
salt og pepper
persille
persille
olivenolje
aluminiumsfolie
Sett ovnen på 225 grader.
Lag to store "båter" av aluminiumsfolie som du smører godt med olje på innsiden.
Surr kyllingfiletene litt i stekepanne så de får litt farge, krydre med salt og pepper.
Legg potetskiver i bunnen av aluminiumsfolien, deretter skiver av
squash og skiver av cherrytomater.
Strø over med snittet vårløk og hvitløk. Legg biter av kyllingfilet på toppen.
Krydre alt med salt og pepper og drypp over med sitronsaft. Dryss over persille til slutt.
Pakk det hele godt inn i folien og sett i ovnen i ca 45 minutter.
Server med brød og en god kyllingsaus til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar