3. feb. 2013

Pasjonsfruktmarinert kylling

4 hele kyllingfileter

Marinade
1 finhakket løk
2 pasjonsfrukt
1 ss balsamicoeddik
1 dl olivenolje

Pasjonsfruktsaus
1 pasjonsfrukt
2 dl creme fraiche
1/2 ts karri
1 ts brunt sukker
salt og pepper
Bland sammen marinaden og hell den over kyllingfiletene. La de ligge minst 2 timer.
 Lag saus: Sil av saften av pasjonsfrukten.
 Bland saften med creme fraiche, karri, brunt sukker.
Smak til med salt og pepper
 Tørk av kyllingfiletene. 
Kyllingen kan du enten grille i 5 minutter på hver side på moderat varme, og la dem hvile i 5 minutter, 
eller du kan steke dem i stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. 
Etterstek dem så i 4 minutter under lokk på svak varme.
 Server retten med for eksempel salat, vannmelon, potetkuler, tomat og pasjonsfrukt til
Så nydelige smaker sammen <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar