8. feb. 2013

Gulasj

Det finnes mange varianter av denne retten, men denne gangen ble den sånn:
400 g flatbiff i biter
olje til steking
2 hakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
1 boks tomatpurè (140 g)
4 skrellede poteter i biter
2 røde paprika i strimler
1/2 purre i skiver
1 gulrot i skiver
2 kjøttbuljongterninger
1 l vann
2- 3 ts paprikapulver
1 ts tørket oregano
1 ts salt
1/2 ts pepper
Brun kjøttet i olje i en kjele. Tilsett løk og hvitløk og stek i noen minutter før du tilsetter tomatpurè. 
 Tilsett så vann blandet med buljong og resten av grønnsakene, 
og smak til med salt, pepper, oregano og paprikapulver.
La de koke i ca 25- 30 minutter
Hvis du ønsker en sterkere versjon, tilsett litt finhakket chili.
Dette var godsaker!

2 kommentarer:

  1. Hei :)

    denne så god ut!

    hvor mange porsjoner er dette beregnet til?

    SvarSlett
  2. Heisann!
    Ja dette var kjempegodt, og det er oppskrift til 4 personer :)
    God helg til deg.
    Mvh Monica.

    SvarSlett