(3- 4 personer)
ca 250 g stekt eller kokt kylling i biter
1 1/2 fedd finhakket hvitløk
4- 5 aromasopp i skiver (eller annen sopp)
2 gulrøtter i strimler
1/2 brokkoli i små buketter
ca 50 g sellerirot i biter
1/2 purreløk i skiver
1/2 finhakket chili (kan sløyfes)
1 1/2 dl bløtlagte og kokte byggryn eller byggris (kan sløyfes)
friske urter (persille, oregano eller timian)
2 l varm kyllingkraft (eller buljong)
Stek først hvitløk, sopp, gulrøtter, brokkoli, purre, sellerirot og chili i smør i stekepannen.
Ha grønnsaker og kylling i den varme kraften og tilsett ferdigkokte byggryn eller ris.
La suppen trekke i 15 minutter så smakene får blandet seg skikkelig.
Pynt med kvernet pepper og urter på toppen.
Fargerike grønne og oransje grønnsaker inneholder plantestoff som er immunstyrkende.
Kos deg!
Ha grønnsaker og kylling i den varme kraften og tilsett ferdigkokte byggryn eller ris.
La suppen trekke i 15 minutter så smakene får blandet seg skikkelig.
Pynt med kvernet pepper og urter på toppen.
Fargerike grønne og oransje grønnsaker inneholder plantestoff som er immunstyrkende.
Kos deg!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar