Flyvende Jacob er en rett som kan tilpasses etter hva du liker.
Noen foretrekker banan, rosiner og ananas i den, og andre liker den på denne måten jeg har gjort her:
Noen foretrekker banan, rosiner og ananas i den, og andre liker den på denne måten jeg har gjort her:
3-4 kyllingfileter i biter
1 pk smårettbacon
1 purre i skiver
1/2 dl sweet chilisaus
1 boks matfløte
salt og pepper
en stor neve peanøtter (eller cashew)
Stek kylling og bacon i stekepanne og tilsett purreløk mot slutten av steketiden.
Krydre med salt og pepper.
Krydre med salt og pepper.
Hell dette i en smurt, ildfast form og strø nøtter over. Hell på fløten og chilisaus.
Gratiner i ovnen på 230 grader i 15 minutter
Server med ris, salat eller brød til.
Nam! Denne skal jeg teste ut. Imorgen skal jeg bake mammas eplekake med vaniljesaus. Gjett om jeg gleder meg.
SvarSlettGod helg:-)
Ja, dette er godt det. Kos deg masse med eplekake også! Nam nam!
SvarSlettHåper du har hatt en kjempeflott helg!
Dette er da ikke den orginale flyvende jacob. I den skal der ikke være purre, men banan og fløten skal hvispes til krem. Bacon skal stekes og strøs over etter at den er kommet ut av ovnen, samme m peanøtter
SvarSlettNei her står det heller ingenting om at det er den originale ;) "Flyvende Jacob er en rett som kan tilpasses etter hva du liker. Noen foretrekker banan, rosiner og ananas i den, og andre liker den på denne måten jeg har gjort her" er det første som står ;)
Slett