3. des. 2012

Smørbrødkake med tunfisk

12 skiver fin loff (skjær vekk skorpene)
6 skiver grovt brød

Fyll
6 hardkokte, hakkede egg
2 bokser tunfisk i olje (hell av oljen)
ca 165 g majones
1- 2 ss chilisaus
1 finhakket rødløk
dill
 salt og pepper

Pynt
Reker
4 hardkokte, hakkede egg
ca 150 g majones
agurk i skiver
dill
Bland sammen ingrediensene som skal være i fyllet
Legg loffen ved siden av hverandre og bre på fyllet. Legg så på det grove brødet og bre på med fyll.
Ha på fint brød igjen til slutt å ha på det siste laget med fyll.
Bre på et lag med majones rundt på sidene og "lim" fast skiver av agurk.
 Pynt til slutt med reker og hardkokte, hakkede egg. Ha på dill i kantene også.
Dette er så herlig godt!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar