1. des. 2012

Pizzahorn

175 g smør
3 dl lunkent vann
3 dl melk
1/2 ts salt
1/2 dl sukker
1 kg mel
1 pk gjær

Fyll
1 pk karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig
1 finhakket løk
1/2 rød paprika i biter
3/4 glass tomatpurè
krydder (basilikum, oregano e. l)
Bland det tørre til deigen i en bolle. Smelt smør i en kjele og tilsett melken og vannet. 
La det bli ca 37 grader før du blander det sammen med det tørre. 
Bland det godt i kjøkkenmaskin og sett til heving under plast i 1 time.
 Stek kjøttdeig, løk og paprika. Tilsett tomatpurè og litt vann og la det småkoke et par minutter.
 Del deigen i 4 deler, kjevle ut hver del til en runding og del den igjen i 8. Legg fyll på hver del og rull sammen. Pass på at det er tett i alle kanter så ikke fyllet renner ut.
 Pensle med egg og strø evt over sesamfrø hvis du vil
Stek i 20 minutter på 180 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar