10. des. 2012

Biscotti med safran

(ca 80 stk)
4 egg
1 g safran
200 g hakkede mandler
200 g romtemperert smør
2 dl sukker
8 dl hvetemel
2 ts bakepulver

Sett ovnen på 200 grader
 Visp sammen egg og safran før du tilsetter smør og sukker. 
 Visp til det blir en glatt røre.
 Ha i hvetemel og bakepulver og rør godt sammen. Rør inn hakkede mandler til slutt.
Lag to pølser som du legger på bakepapir på stekebrett, og klem dem litt flate.
Stek dem i 15 minutter. Avkjøl dem litt.
Senk temperaturen på ovnen til 75 grader.
Skjær så opp i biter på skrå, ta dem litt fra hverandre og sett inn igjen i ovnen til tørking i ca. en time.
Nydelig smak!
Disse kan du oppbevare i noen uker i tett boks.
Hvis du ønsker å friske dem opp litt, kan du varme dem opp i ovnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar