4 egg
1 g safran
200 g hakkede mandler
200 g romtemperert smør
2 dl sukker
8 dl hvetemel
2 ts bakepulver
Sett ovnen på 200 grader
Ha i hvetemel og bakepulver og rør godt sammen. Rør inn hakkede mandler til slutt.
Senk temperaturen på ovnen til 75 grader.
Visp sammen egg og safran før du tilsetter smør og sukker.
Visp til det blir en glatt røre.Ha i hvetemel og bakepulver og rør godt sammen. Rør inn hakkede mandler til slutt.
Lag to pølser som du legger på bakepapir på stekebrett, og klem dem litt flate.
Stek dem i 15 minutter. Avkjøl dem litt.Senk temperaturen på ovnen til 75 grader.
Skjær så opp i biter på skrå, ta dem litt fra hverandre og sett inn igjen i ovnen til tørking i ca. en time.
Nydelig smak!
Disse kan du oppbevare i noen uker i tett boks.
Hvis du ønsker å friske dem opp litt, kan du varme dem opp i ovnen.
Disse kan du oppbevare i noen uker i tett boks.
Hvis du ønsker å friske dem opp litt, kan du varme dem opp i ovnen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar