11. nov. 2012

Mini Pan Pizza

Deig
500 g hvetemel
1/2 ts salt
1/2 pk tørrgjær
2- 3 dl lunkent vann
Saus
500 g tomater (hele, hermetiske)
2 hvitløksfedd
1- 2 ts oregano
1 ts sukker
salt, pepper
1 ts tomatpure

olje til å smøre formen med
løk, tomat, chorizo, eller hva du ønsker å fylle pizzaene med
Lag pizzadeig og sett den til heving på et lunt sted med plast over
 Mens deigen hever litt, lager du sausen. Mos tomatene med stavmikser, tilsett krydder og tomatpure.
Legg i hele hvitløksfedd og la sausen småkoke i ca 15 minutter. Ta ut hvitløksfeddene når sausen er ferdig.
 Legg deigen på muffinsbrett og lag en grop i midten
 Stek karbonadedeig som du til slutt blander med tomatsausen. 
Du kan også blande inn løk, paprika, chorizo osv i sausen hvis du vil, 
men her har jeg valgt å ha forskjellige ingredienser i hver minipizza, 
så derfor fordelte jeg litt i hver form.
 Strø til slutt på revet hvitost eller mozzarella på toppen, 
og ha på litt ekstra oregano eller annet ønsket krydder. 
Stekes på 200 grader i ca 15- 20 minutter
 Varier gjerne innholdet i minipizzaen.
 Kjempefine å fryse ned, og perfekt til å ha med i matpakken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar