8. sep. 2015

Grønnsak Chop Suey

1 1/2 gul løk i biter
1 finhakket rød chili (uten frø)
6 finhakket fedd hvitløk
10- 15 champinjonger i skiver
1 1/2 rød paprika i biter
1 bunt hakket vårløk
3- 4 ss buljongpulver (her ble det brukt vegansk)
1 1/2 ss paprikapulver
1 brokkoli i buketter
smak til med soyasaus
 Varm opp en wokpanne eller en dyp stekepanne med olje.
Start med å frese løken til den bli myk. Tilsett så hvitløk og chili og bland godt inn. Krydre også med paprikapulver.
 Nå har du i champinjonger, og lar disse steke med under omrøring i noen minutter til de har fått fin farge og er gjennomstekte. Da har du i paprika og vårløk, og steker ytterligere i noen minutter, før du lar brokkolien varme seg sammen med alt til slutt. Husk på å ikke steke for lenge, siden det er best når brokkolien enda er litt crispy.
Smak til med soyasaus. 
Det hele serverte jeg med ris, brød og grønnkålchips

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar