12. okt. 2014

Rotgrønnsakssuppe med kyllingboller

 1- 2 gule beter i biter
1 stor søtpotet i biter
2- 3 gulrøtter i biter
1 liten gul løk i biter
1/2 purreløk i skiver
1/2 persillerot i biter
1/2 pastinakk  i biter
1/2 sellerirot i biter
1 liten jordskokk i biter
Kyllingkjøttboller (oppskriften finner du her)
salt og pepper
Skrell, kutt i passe store biter og skyll alle grønnsakene. 
Masse sunne rotgrønnsaker, deilige smaker og lukter!
Varm opp grønnsaksbuljong i en kjele til det småkoker. Tilsett grønnsakene.
 Lag kyllingbollene som anvist i oppskriften. Ble så god smak på dem!
 Etter ca 15- 20 minutter skal grønnsakene være møre, men smak noen biter for å forsikre deg.
Ha i de ferdigstekte kyllingbollene og server.
 Server sammen med litt brød til.
Perfekt suppe til høstværet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar