8. mai 2014

Chiliburgere

400 g karbonadedeig
2 ss fløte
1/4 finhakket rød chili
1 fedd finhakket hvitløk
salt og pepper

1 rødløk i ringer
store plommetomater i skiver
1 pk sprøstekt bacon
ruccola salat
ost
hvitløksdressing
ketchup for den som ønsker det (oppskrift finner du her)
pommes noisettes som tilbehør (oppskrift finner du her)
Bland sammen karbonadedeig, fløte, chili, hvitløk, salt og pepper. Bruk helst hendene til å blande.
Form flate sirkler, og stek dem i smør på stekepannen, ca 4- 5 minutter på hver 
side på middels til sterk varme. Eller ha dem på grillen :)
Ta stekepannen av platen og la dem hvile i pannen i ca 5 minutter mens du klargjør tilbehøret.

Her anrettet jeg burgeren med hvitløksdressing, ruccola, løk, bacon, ost, tomater, ketchup og hvitløksdressing
Skikkelig god burger ja :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar