27. apr. 2014

Omelett med søtpotet og paprikadip

Omelett
1 stor søtpotet
olivenolje
4 vårløk i skiver
8 egg
salt og pepper

Paprikadip
1 ts rødvinseddik
4 grillede paprika (kan kjøpes ferdig på glass)
1 ts paprikapulver
1/2 ts spisskummin
1 presset fedd hvitløk
salt og pepper
 Del søtpotet i skiver på ca 5 mm. Stek potetene under lokk i olje i ca ti minutter på svak til middels varme.
Snu potetene av og til mens de steker, krydre med salt og pepper. Når de er møre, heller du over vårløk og lar det steke med i et par minutter.
 
Visp sammen egg, salt og pepper og hell dette over potet og vårløkblandingen.
Jeg lot omeletten stekes i ca 8- 10 minutter under lokk, da var den perfekt.
Hvis du har stekepanne du kan skru av håndtaket på, er det bra å bruke denne, for da kan du sette stekepannen i ovnen på grillfunksjon på 220 grader. Omeletten skal grilles i et par minutter. 
Jeg har ikke sånn stekepanne, så jeg hadde omeletten over i en paiform og satte i ovnen til grilling.
Serveres sammen med denne nydelige paprikadipen! 
Sånn lager du den enkelt: Mos sammen alle ingredienser med en stavmikser, og smak til med salt og pepper.
 For en fantastisk god dip! Denne blir nok brukt mye gjennom grillsesongen her ihvertfall! :)
En enkel salat er også godt å servere ved siden av

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar