13. des. 2013

Biscotti med nøtter

700 g mel
300 g sukker
3 ts bakepulver
2 ts kanel
6 egg
frø fra 1 vaniljestang
200 g hakkede nøtter (jeg brukte valnøtter og hasselnøtter)
 Bland det tørre i en bolle, og pisk egg med vaniljefrø i en annen bolle.
Elt alt godt sammen til en deig. Rull ut til en avlang pølse og klem den litt flat.
Legg på et bakepapir på stekeplate og stek på 175 grader i 25 minutter.
Ta ut av ovnen og avkjøl litt.
 Skjær pølsa i diagonale, tynne skiver og putt tilbake i ovnen i ca 15- 20 minutter  

Skivene skal være tørre og sprø når de er ferdige.
 Biscotti er nydelig sammen med veldig mye forskjellig. 
Her sammen med tomatsyltetøy (oppskrift kommer), og det var nydelig!
Fine gaver med lang holdbarhet.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar