24. okt. 2013

Bakt kyllingform med ris og grønnsaker

600 g kyllingfilet i store biter
salt og pepper
1 boks kokosmelk
1 ts spisskummen
1/2- 1 ts kajennepepper
1 aubergine i biter
1 squash i biter
1 rød paprika i biter
6- 7 cherrytomater delt i to
ca 3 dl ferdigkokt villris
1 pose sukkererter
 Kok ris som anvist på pakken. Sett ovnen på 210 grader. Skjær kyllingfiletene i store biter, krydre med salt og pepper og brun dem i stekepanne. Legg til side.
Kok opp buljongvann med koksmelk og smak til med kajennepepper, spisskummen og salt.
 Fyll en smurt, ildfast form med aubergine, squash, paprika, tomater, ris og sukkererter.
Hell over kokosmelkblandingen og dekk formen med aluminiumsfolie.
Sett i ovnen i ca 35 minutter. Ta av folien og legg på kyllingen på toppen og stek videre i 10 minutter.
Yumminess!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar