17. sep. 2013

Sjokoladestjerne med vaniljekesam

(2 personer)
100 g mørk sjokolade
25 g smør
1 egg
25 g sukker
1 dl vaniljekesam
30 g hvetemel
+ ca 4 ss vaniljekesam til servering
 Del sjokoladen i biter og smelt denne i en kjele sammen med smør.
Avkjøles, men pass på så det ikke stivner.
Pisk egg og sukker til eggedosis, sikt inn mel og vend dette forsiktig inn før du til slutt rører inn vaniljekesam.
Ha i sjokoladeblandingen og bland røren godt til den er jevn.
Hell i smurte former og stek på 190 grader i 15 minutter.
(De skal være nesten flytende inni ved servering)
  La kakene stå et par minutter i formene før du legger dem på tallerken og pynter med vaniljekesam og bær.
 Kjære vene, noe så fantastisk godt!
Sjokoladeelskere (som meg selv), denne må dere bare prøve!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar