24. aug. 2013

Gryte med karri og appelsinsaus

Denne retten kan du velge om du vil ha i wokpanna eller vanlig stekepanne.
Hvis du skal bruke wok, steker du grønnsakene kjapt for seg selv i wok' en før du blander den sammen
med ferdigstekt kjøttdeig. Her brukte jeg vanlig stekepanne.
(4 porsjoner)
400 g karbonadedeig (eller annen kjøttdeig)
1 gulrot i skiver
1 purreløk i skiver
2 vårløk i skiver
1 rød paprika i strimler
1 ts karri
1/2 ts salt
1/2 ts pepper

Saus
1/2 dl appelsinjuice
2 dl vann
4 ss sitronsaft
1 ss maisenna
Stek kjøttdeig i smør og olje. Tilsett gulrot, vårløk, purre og paprika og stek videre i et par minutter.
Krydre med karri, salt og pepper.
 Bland sammen ingrediensene til sausen og rør den godt inn i kjøttdeigblandingen.
 Serveres med en god ris til. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar