ca 700 g ytrefilet av reinsdyr eller annet vilt
salt
Saus
1 hakket løk
1 sellerirot i biter
2 gulrøtter i biter
3- 4 dl matfløte
2 dl kjøttkraft eller utblandet kjøttbuljong
1 ts tørket timian
5 g hel rosèpepper
2 ss finhakket timian
Start med sausen. Ha matfløte, kraft, tørket timian og rosèpepper i en kjele
og la dette småkoke til sausen får en tykk konsistens.
Stek biter av kjøttet på stekepannen. Krydre med salt. Disse skal tilsettes i sausen mot slutten av koketiden.
La saus og grønnsaker koke i ca 15 minutter før du tilsetter kjøttet.
Ha i hakkede urter til slutt
Server med salat og et godt brød til. Her har jeg brukt standard salat og Focaccia brød
Nydelig godt
Det så veldig godt ut :)
SvarSlettDet var nydelig godt, Nina. Ikke så ofte man spiser reinsdyr :)
SvarSlett