2 ss smør
1 ts karri
1/2 hakket purre
1/2 hakket løk
1 finhakket fedd hvitløk
1 ss hvetemel
3 dl melk
2 dl creme fraiche
ca 400 g fiskefilet i biter (her har jeg brukt torsk)
1 paprika i biter
salt og pepper
1 ss finhakket basilikum
Kutt opp purre, løk og hvitløk. Tilsett karri og fres dette i smør i stekepannen i 5 minutter.
Strø over hvetemelt og rør godt. Tilsett raskt melk og creme fraiche under stadig omrøring.
La dette småkoke mens du kutter opp paprika og fisk.
La dette småkoke mens du kutter opp paprika og fisk.
Smak til med salt, pepper og rør inn basilikum.
Til slutt tilsetter du paprika og fiskebiter og lar dette stå å trekke i ca 10 minutter, til fisken er kokt.
Server fiskegryten med godt brød til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar