18. okt. 2012

Kyllinglasagne

Kjøttsaus
1 finhakket løk
2 ss olje
1 boks hermetiske tomater
ca 1 dl vann
1/2 hønsebuljongterning
kjøtt av 1 ferdiggrillet kylling
1 ts oregano
litt salt og pepper

Ostesaus
2 ss smør
4 ss hvetemel
8 dl melk
6 ss revet parmesan eller annen ost
3/4 ts salt
1/2 ts pepper
1/4 ts muskatnøtt

8 lasagneplater
2 dl revet ost
 Fres løk i olje i en kjele. Tilsett tomater og vann, strø over knust hønsebuljongterning.
Smak til med salt, pepper og oregano. La dette småkoke i ca 15 minutter. Tilsett biter av kylling
Lag ostesaus: Smelt smør, tilsett mel. Rør godt. Tilsett melk og la det koke til det blir passe tykkelse. 
Rør hele tiden for å unngå at det brenner seg. Ha til slutt i ost og la den smelte. 
Smak til med salt, pepper og muskatnøtt
 God, tykk ostesaus :)
 Legg ostesaus, kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en smurt, ildfast form. Dryss over revet ost.
Stek i ca 40 minutter på 200 grader
Server gjerne med salat og brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar