31. mai 2012

Bløtkake med jordbærfyll (sommerfugl)


Fyll
7,5 dl kremfløte
2,5 dl jordbærsyltetøy (Helst nyrørt. Finnes i fryste pakker på butikken også.)
1 ss vaniljesukker
1 kurv jordbær
 Lag bløtkakebunn/ sukkerbrød. 
Når den er helt avkjølt, deler du den først i tre deler, også deler du den på midten
 Legg nederste del med de runde sidene mot hverandre så det blir form som en sommerfugl
 Pisk kremen og del den i to deler. 
I den ene delen tilsetter du jordbær og i den andre delen har du i vaniljesukker
 Smør på jordbærkrem på den nederste bunnen og legg på skiver av jordbær.
Legg på midterste del, smør på resten av jordbærkremen og legg på et lag med skivede jordbær.
 Legg på det øverste laget
 Ha på krem med vaniljesukker på hele kaken og pynt som du ønsker :) :)
Sommerfugl i bursdagsland! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar