29. mars 2012

Seifilet med ovnsbakt potet

(Oppskriften er til 4 personer)
Poteter (valgfri mengde)
Creme fraiche
gressløk, timian eller andre urter
litt purre
olivenolje
800 g seifilet
2 paprika (gul eller rød)
2 rød løk i skiver
1 fedd finhakket hvitløk
6 tomater i skiver uten kjerner
saften av 1 sitron
3 ss finhakket basilikum
salt og pepper

Sett ovnen på 200 grader
 Snitt potetene som vist på bildet. Ikke skjær helt igjennom
 Dekk med Creme Fraice, evt litt purre og urter hvis du har. Dette er helt klart best med gressløk.
Stek disse i ovnen i 45- 50 minutter. Husk å ha olje i formen.
 Siden jeg her la alt i samme form, måtte jeg steke poteten halve tiden før jeg la i grønnsakene.
Her kutter du opp paprika, rød løk, hvitløk og tomater. Krydre fisken med salt og pepper.
Legg grønnsakene nederst i formen, legg på fisken og ha litt av blandingen på toppen. 
Hell på saften av sitron til slutt.
 Legg folie over fisken og stek ca 30 minutter, fortsatt på 200 grader
Kjempegod middag! 
Ha evt mer creme fraiche som tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar