27. mars 2012

Koteletter med grønnsakssaus

4 nakkekoteletter
salt
pepper
1/2 dl solsikkeolje
1 gulrot i små biter
100 g sellerirot i små biter
2 løk i biter
1 ss tomatpurè
1 finhakket hvitløksbåt
1 ts finhakket timian
1/2 boks hakkede tomater
3 dl creme fraiche
 Salte og peppre kotelettene og stek dem ganske godt på begge sider i olje. Legg dem i en ildfast form.
 Kutt gulrot, løk, selleri og hvitløk og fres dette i stekepannen
 Tilsett tomatpurè og timian. Rør godt inn.
 Ha i creme fraiche og tomat. Smak til med salt og pepper.
Hell grønnsakssausen over kotelettene og stek i ca 30 minutter på 180 grader.
Kjempegodt! 
Serveres med ovnsbakte poteter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar