19. mars 2012

Cannelloni med kylling

(oppskrift til 4 personer)
500 g kylingkjøttdeig
2 ss smør til steking
6 lasagneplater
4 ss olje
2 rødløk
1 fedd hvitløk
200 g spinat
1 pk snøfrisk naturell
4 ss parmesan
salt og pepper

Sett ovnen på 225 grader
 Kok lasagneplater i vann med olje og salt. Ca 5 minutter
Stek kjøttdeigen først,  stek  deretter løken på høy varme
 Senk varmen og tilsett snøfrisk, spinat og smak til med salt og pepper. 
Rør rundt med hvitløk på tuppen av en gaffel.
 Tilsett kjøttdeig, og bland godt inn. Enda med hvitløk på gaffelen.
 Legg fyllet på lasagneplater, ha resten av fyllet over og strø over med parmesan
Stek i ovnen i ca 10 min.
Cannelloni smaker godt med salat og f eks fileter av grapefrukt til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar