23. feb. 2012

Hamburger av elg

500 g elghakk (kvernet elgkjøtt)
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss margarin til steking
Salat
4 ss rømme
1 ss ravigottesaus
1/2 rødløk
1 pære
baconskiver
ost hvis ønskelig

Bland først rømme og ravigottesaus
 Bland kjøttet med salt og pepper (løk kan du også ha i hvis du vil)
Lag karbonader og stek dem. Litt over 2 min. på hver side
 Ha på ost hvis du vil sånn at osten smelter. Og stek baconet
Skjær opp tynne skiver av pære og stek dem litt når du er ferdig å steke alt det andre
Ha hamburgerbrødene på en tallerken. Legg på rømmeblanding på salaten og ha på løk
 Legg på karbonader, pære og bacon og evt. hvis det er noe mer du ønsker
Gode hamburgere ferdig til å spises! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar