Olje til pensling
175 g sjokoladekjeks
55 g smør
Fyll
225 g kokesjokolade
225 g melkesjokolade
55 g sukker
350 g naturell kremost (Jeg bruker Philadelphia)
4,25 dl kremfløte
Hvis du vil kan du tilsette 5ss Baileys
Pyntes med f. eks dryss av kakao og bær
I bunnen av formen dekker du med bakepapir, og kantene pensles med olje.
Knus sjokoladekjeks i en pose og bland i en bolle med smelta smør.
Trykk kjeksbunnen i formen og la den stå i kjøleskapet i 1 time.
Smelt kokesjokolade og melkesjokolade i vannbad og la det avkjøles litt.
Rør sammen sukker og kremost til en smidig masse.
Pisk fløte til krem og vend inn ostekremen. Vend deretter inn kremen i sjokoladen, og tilsett evt. Baileys.
Hell alt på den avkjølte bunnen, og stryk ut til en slett overflate.
Settes i kjøleskap i minst 3 timer, eller til den er helt fast.
Pynt kaken og sett deg godt til rette og NYT!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar