(3 porsjoner)
Utrolig enkelt, så godt!
2 1/4 stk gelatinplater
1 stk vaniljestang
3 3/4 dl kremfløte
1 1/4 dl sukker
Bringebærsaus
1/2 pk (225 gr) bringebær
50 g. melis
1 ss sitronsaft
Kok forsiktig opp fløte og sukker.
Skrap ut innholdet i vaniljestangen og bland inn sammen med stangen.
Skrap ut innholdet i vaniljestangen og bland inn sammen med stangen.
Ta vaniljestangen ut, og bland inn gelatinplatene. Rør godt.
Hell deretter dette i serveringsglass/ skåler og avkjøl i minst 3 timer.
Hell deretter dette i serveringsglass/ skåler og avkjøl i minst 3 timer.
Miks bringebær, melis og sitronsaft i en mikser og sil sausen før du heller den på
toppen av den stivnede panna cottaen.
ENJOY
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar