Denne oppskriften fant jeg hos www.allerigkokken.no, og måtte prøves.
2 1/2 dl glutenfrie havregryn
100 g kokesjokolade (her har jeg brukt allergivennlig sjokolade)
1 pk gelepulver med bringebærsmak
1 beger Cottage Cheese
Lag bunnen ved å riste havregryn i tørr stekepanne til de blir litt sprø.
Smelt sjokolade over vannbad, og bland inn havregrynene. Trykk massen ut i en form på 24 cm, og sett til avkjøling. I mellomtiden lager du fyllet:
Lag gele med halvparten av vannmengden som står på pakken. Avkjøl, men pass på så den ikke stivner. Mos Cottage Cheese med en stavmikser og bland dette godt inn med yoghurten.
Lag gele med halvparten av vannmengden som står på pakken. Avkjøl, men pass på så den ikke stivner. Mos Cottage Cheese med en stavmikser og bland dette godt inn med yoghurten.
Rør inn geleen og la det stå til det tykner. Hell yoghurt og gelemassen over kakebunnen og la det stå i kjøleskapet helst til neste dag. Her pyntet jeg med jordbær, blåbær og mynte.
Kjempegod og frisk kake!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar