500 g laksefilet i biter
1 boks cherrytomater delt i to
3 ss finhakket persille
1 rødløk i strimler
200 g Couscous
2 dl kyllingkraft/ buljong
1 ss hvitvinseddik
1 ts paprikapulver
1/ 2 ts karri
1/2 ts kajennepepper
litt salt
litt pepper
Kok Couscous som anvist på pakken i kyllingkraft.
Stek laksebitene sammen med paprikapulver, karri, kajennepepper og salt i olje og litt smør.
Bland sammen cherrytomater og løk med litt olje, hvitvinseddik, salt og pepper.
Bland til slutt sammen alt i en bolle og strø over godt med persille.
Server gjerne med yoghurt naturell blandet med litt salt og sitron- eller limesaft.
1 boks cherrytomater delt i to
3 ss finhakket persille
1 rødløk i strimler
200 g Couscous
2 dl kyllingkraft/ buljong
1 ss hvitvinseddik
1 ts paprikapulver
1/ 2 ts karri
1/2 ts kajennepepper
litt salt
litt pepper
(Bildet er lånt, jeg glemte å fotografere denne retten)
Kok Couscous som anvist på pakken i kyllingkraft.
Stek laksebitene sammen med paprikapulver, karri, kajennepepper og salt i olje og litt smør.
Bland sammen cherrytomater og løk med litt olje, hvitvinseddik, salt og pepper.
Bland til slutt sammen alt i en bolle og strø over godt med persille.
Server gjerne med yoghurt naturell blandet med litt salt og sitron- eller limesaft.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar