13. aug. 2013

Foliebakt kjøttbrød med grønnsaker og sennepskål

 Kjøttbrød
400 g karbonadedeig (eller annen kjøttdeig)
1 egg
1 finhakket løk
100 g hakket hodekål
2 tomater
olivenolje
2 fedd finhakket hvitløk
litt salt og pepper
smør

Sennepskål
300 g finstrimlet hodekål
1 agurk i biter
2 dl yoghurt naturell
1 ss dijon sennep
salt og pepper
1 fedd finhakket hvitløk
Sett ovnen på 180 grader.
Bland kjøttdeigen godt sammen med løk, egg, hvitløk, salt og pepper.
Hell litt olje i midten av 4 passe store biter aluminiumsfolie.
Fordel likt og legg på kjøttdeig toppet med kål, tomat og løk på hver del.
Legg på en teskje smør på toppen og strø over salt og pepper.
Lukk pakkene godt igjen og stek i 40 minutter ca.
Lag sennepskål: Bland alle ingredienser godt sammen, smak til med salt og pepper.
Server pakkene med enten potet eller pasta og sennepskål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar