7. mai 2013

Kylling Korma

600 g kylling i biter
2- 3 finhakket løk
3- 4 fedd finhakket hvitløk
30 g revet ingefær
1 finhakket grønn chili
2- 3 ss garam masala
400 g finhakket tomat
2 dl vann
3 dl yoghurt naturell
150 g kokosmelk
salt og pepper
3- 4 ss koriander
en neve cashewnøtter
Fres løk, hvitløk, ingefær og chili i det klarede smøret.
Tilsett garam masala og fres videre i 2 minutter under omrøring.
Ha i tomater, vann og yoghurt og la det trekke i ca 10 minutter.
Ha så i kyllingen og kok i noen få minutter. Til slutt har du i nøtter og kokosmelk.
Smak til med salt og pepper, og strø gjerne over med koriander ved servering
Server med en god ris til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar