olivenolje
2 ss fersk koriander
1 ss spisskummen
1 ts gurkemeie
1/2 ts sort pepper
1 ts kajennepepper
1 finhakket rødløk
2 fedd finhakket hvitløk
2 ts revet ingefær
1 finhakket tomat
3 dl hønsebuljong
salt
cashewnøtter
Bland koriander, spisskummen, gurkemeie, pepper, kajennepepper,
finhakket rødløk, hvitløk og revet ingefær i en skål. Sett den til side.
Brun kjøttet i en kjele med olivenolje.
Rør inn krydderblandingen i kjøttet og fres i et par minutter.
Tilsett finhakket tomat og buljong. Kok opp og la det småkoke under lokk i ca 40 minutter.
Fjern lokket og ldae småkoke i 20 minutter til så sausen begynner å tykne.
Smak til med salt og tilsett Cashewnøtter til slutt.
Server gjerne med ris og raita.
(Hvis du tilsetter gurkemeie i vannet til risen, får du en fin gul farge og litt mer smak på risen.)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar